Randevu ve Sorularınız İçin 0312 490 01 65
+90 312 490 01 65
BURUN
ESTETİĞİ
Burun Estetiği
TIKLAYIN
LİPOMATİK
YAĞ ALDIRMA
Lipomatik ile Yağ Aldırma
TIKLAYIN
MEME
BÜYÜTME
Meme Büyütme
TIKLAYIN

Lipomatik ile Yağ Aldırma

Vücut şekillendirme ve yağ aldırma amacı ile uygulanan yöntemlerden bir tanesi de lipomatik olarak bilinen Infrasonic Tickle Liposuction uygulamasıdır. Lipomatik yönteminin öne çıkan özelliklerinden birisi genel anestezinin yanısıra bazı vaka tiplerindeki lokal anestezi seçeneği olmasıdır. Operasyon ve iyileşme süreci klasik liposuctiona göre daha kısa sürmektedir.

Ankara’da Lipomatik ile Yağ Aldırma & Fiyatı

Ankara’da lipomatik ile yağ aldırma operasyonu yaptırmak istiyorsanız Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef lipomatik ameliyatı fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara lipomatik fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız yukarıdaki formu doldurarak, iletişim sayfasından, 0312 490 01 65 numaralı telefondan ya da sayfanın altındaki whatsapp butonunu kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Dr. Yücel Demir'e Sorabilirsiniz
Soru İçin ARAYIN!

Lipomatik hakkında sık sorulan soruların cevaplarını sayfanın devamında bulabilirsiniz. Linklere tıklayarak ilgili başlığa atlayabilirsiniz.

Bu sayfada cevabını bulacağınız sorular:

Lipomatik Yönteminin Sunduğu Kolaylıklar Nelerdir?

Yöntemin hastalar açısından iyileşme süreci, uygulama yapılabilecek bölge çeşitliliği ve anestezi alternatifi konularında, cerrah açısından ise ameliyat süresi, iyileşme süreci ve pratiklik konularında çeşitli kolaylıkları bulunuyor. Yağ aldırma operasyonları sonrasında zaman zaman karın germe ameliyatı ile karın bölgesindeki fazla derinin gerdirilmesine ihtiyaç duyulabiliyor. Lipomatik yöntemiyle liposuction bölgedeki bağ dokusuna zarar vermeden gerçekleştirilebiliyor. Böylece bölgedeki derinin toparlanmasını ve iyileşmesini kolaylaştırıyor ve karın germe ameliyatı gereksinimini de azaltıyor. İşlemin diğer uygulamalara göre daha kısa sürmesi ise hem cerrah hem de hasta açısından bir avantaj.

Lipomatik Sonrası İyileşme Süreci

Pek çok liposuction tedavi yönteminde olduğu gibi Infrasonic Tickle Liposuction uygulamasında da hastanın ameliyat sonrasında bazı dikkat etmesi gereken noktalar ve uyması gereken kurallar bulunuyor.

Liposuction -lipomatik- sonrasında korse kullanımı

Özellikle belirli bir süre hastanın korse giyme kuralı bu yöntem için de devam ediyor. Infrasonic Tickle Liposuction yönteminin sonrasında da hastanın en az 3 hafta boyunca korse giyme ihtiyacı bulunuyor. Bu korse giyme süresi hastanın ihtiyacı doğrultusunda doktor tarafından arttırılabilir.

Lipomatik sonrası normal hayata dönüş

Hastanın iş hayatına geri dönme süresi de bazı değişkenlere göre farklılık gösterebiliyor. Bu noktada da net bir süre belirtmek doğru olmayacaktır. Ancak uygulama yapılan alana, alan sayısına ve hastanın bazı kişisel durumlarına bağlı olarak ortalama 1 ya da 5 gün arasında bir zaman geçtikten sonra hasta günlük iş yaşamına geri dönebiliyor.

Her hastanın durumu özeldir

Fakat ameliyat sonrasında uyulması gereken kurallar, günlük yaşama dönme ve bazı noktalara dikkat etme gibi konuların doktor ile detaylı bir şekilde görüşülerek uygulanması gerekiyor. Bu noktada hastanın sağlıklı bir şekilde iyileşme dönemini geçirebilmesi adına doktorun tavsiyelerine harfiyen uyması büyük bir önem teşkil ediyor. Aynı şekilde hasta ameliyatı ile alakalı bazı bilgileri de doktoru ile yapacağı ön görüşme sonrasında öğrenebiliyor. Çünkü süreç her hastada ve her bölgede farklı ilerleyebiliyor. Bu nedenle hastanın çevresindeki insanlardan duyduğu ameliyat hikayelerini değil de doktorunun verdiği bilgileri baz alması gerekiyor.

Lipomatik Herkese Uygulanabiliyor mu?

Aynı zamanda Infrasonic Tickle Liposuction tekniği daha geniş vaka gruplarına da hitap edebiliyor. Çünkü hastaların genel anestezi ihtiyaçları ciddi ölçüde azalabiliyor. Bu sayede genel anesteziye uygun olmayan hastalar da Infrasonic Tickle Liposuction yöntemi ile tedavi olabiliyor. Bu noktada elbette kullanılan cihazın gücü de etkili bir faktör olarak gösterilebiliyor.

Liposuction tedavi yöntemi herkesin de bildiği şekliyle bir vücut şekillendirme yöntemi. Özellikle hiçbir liposuction yönteminin zayıflama tekniği olarak görülmemesi gerekiyor.

Infrasonic Tickle Liposuction yöntemi diğer liposakşın yöntemlerinden biraz daha farklı olarak vücut şekillendirme uygulamasına ilave olacak şekilde karın germe ameliyatından çekinen hastalar için ya da bölgesel yağ yükünden kurtulma ihtiyacı olan fazla kilolu hastalar için de etkili bir teknik olabiliyor.

Lazer Liposuction ve Lipomatik Arasındaki Farklar

Infrasonic Tickle Liposuction tedavisinde kullanılan cihaz, lazer liposuction gibi tedavi yöntemlerinin lazer ısısı ile yağ dokusunu ve bağ dokusunu eritme tekniğinden biraz daha farklı şekilde tedavi uyguluyor. Özellikle bu yöntemde bağ dokusuna neredeyse hiç zarar verilmiyor. Bu yöntem ile cihazın kanülleri vücutta bir yumurta çırpma hareketi uyguluyor ve böylece yağ dokusu ile bağ dokusu birbirinden ayrılıyor, aynı anda da çekilebiliyor.

Lazer Liposuction

Lazer liposuction tedavi yönteminde bilindiği üzere tedavi uygulanacak bölgedeki dokulara lazer yardımı ile ısı veriliyor. Ardında da klasik liposakşın cihazı kullanılarak bölgedeki yağlara çekme işlemi uygulanıyor. Her iki işlem de ayrı ayrı uygulandığı için zaman alabiliyor. Aynı zamanda lazer liposuction tedavi yönteminde ısı enerjisi uygulandığı için eğer geniş bölgelerde işlem yapılacaksa hastaya genel anestezi uygulanması gerekebiliyor. Bu da yöntemin her hasta için uygun olma ihtimalini ortadan kaldıran bir faktör olabiliyor.

Her ne kadar lazer liposuction tekniğinde de kısa vadede bölgede bir toparlanma sağlanabilse de uzun süreli düşünüldüğünde yöntem Infrasonic Tickle Liposuction kadar etkili olamayabiliyor. Özellikle Infrasonic Tickle Liposuction yönteminde diğer liposuction uygulamalarının aksine bölgedeki bağ dokusu sağlam bir şekilde kalabiliyor. Burada yalnızca bölgedeki bağ dokusunun taşıdığı yağ yükü dokunun üzerinden alınıyor. Bu durum da Infrasonic Tickle Liposuction tedavi yönteminin uzun vadede bölgedeki deride sıkı bir görüntü yaratabilmesine olanak tanıyor.

Lipomatik İşlemi Ne Kadar Sürüyor?

Infrasonic Tickle Liposuction tedavi yönteminin ne kadar süreceği hastanın uygulamaya ihtiyaç duyduğu bölge sayısına göre değişkenlik gösterebiliyor. Bu nedenle net bir süre belirtmek çok da doğru olmayabilir. Ancak hasta doktoru ile görüştüğünde ve ihtiyaçlarını dile getirdiğinde doktor, Infrasonic Tickle Liposuciton ameliyatının ne kadar süreceği hakkında da bilgi verebilir. Infrasonic Tickle Liposuction tedavi yönteminde hasta, hastanede günübirlik olarak misafir edilebilir.

Erkeklerde Lipomatik Kullanılabilir mi?

Aslında sadece erkek hastalrda değil kadın hastalarda da karın kaslarının, sixpacks ve adonislerin görünmesi açısından detaylı high def liposuction yapılmasını sağlayan güvenli bir teknolojidir. Herkesin bildiği vaser ile yapılan high def liposuction işlemini vaser yöntemine göre daha güvenli yapmaktadır.
Tabii en sık başvurulan şikayetlerden jinekomastide titreşim ve çırpma hareketi sayesinde son derece etkili olup sadece yağ dokusu değil, gland dokusu adını verdiğimiz meme beze dokusunu da alabilmektedir.

Lipomatik ve Diğer Yağ Aldırma Yöntemleri

Infrasonic Tickle Liposuction yöntemi liposakşın uygulamasının zor ya da riskli olabileceği bazı küçük bölgelerde de biraz daha işlevsel bir hal alabilmektedir. Bu durum yöntemi biraz daha tercih edilebilir kılabilir. Infrasonic Tickle Liposuction uygulamasının cerrah açısından çok fazla güç gerektirmemesi de operasyonun daha rahat bir şekilde gerçekleşmesine olanak tanıyan bir durum olarak gösterilebilmektedir.

Lipomatik Bağ Dokusuna Mimimal Hasar Verir

Infrasonic Tickle Liposuction tekniğini diğer klasik liposuction ve lazer liposuction gibi tedavi yöntemlerinden ayıran ve avantajlı kılan özellikler arasında yöntemin bölgedeki dokuda herhangi bir travma yaratmayarak bağ dokusunu daha az zedelemesi gösterilebilir.

Lipomatik Yanık İzi Oluşturmaz

Bunun yanı sıra yöntemin uygulama yapılan bölgede yanık ya da yanık izi oluşturma riski yoktur. Infrasonic Tickle Liposuction uygulaması diğer uygulamaların yanında ağrısız liposuction yöntemi olarak görülmektedir. Hatta bazı çevrelerde Infrasonic Tickle Liposuction yöntemi ağrısız liposuction olarak da adlandırılabilmektedir. Benzer şekilde Infrasonic Tickle Liposuction uygulamasının sonrasında deride kızarıklık ya da morluk gibi durumlar ile karşılaşılma ihtimali de düşük olmaktadır.

Karın Germe Ameliyatı Gereksinimini Azaltır

Yöntem, özellikle karın germe ameliyatı yaptırmak isteyen kişiler için de tercih sebebi olarak görülebilir. Çünkü yöntem sayesinde bazı hasta gruplarında yeniden bir karın germe ameliyatına ihtiyaç duymadan karında sıkılaşma sağlanabilir.

Yağ aldırma sonrası iyileşme süreci hızlıdır

Infrasonic Tickle Liposuction yöntemini diğer liposakşın uygulamalarından ayıran önemli özelliklerden bir tanesi de ameliyat sonrası iyileşme sürecinin daha hızlı olmasıdır. Tabii iyileşme süresinin hızında hastanın ameliyat sonrasında doktorun verdiği tavsiyelere uymasının da katkısı büyük olmaktadır.

Ankara’da Lipomatik Fiyatı

Operasyonların kapsamları hastanın isteklerine ve doktorun önerilerine göre planlandığı için fiyat bilgisi muayene sonrası netleşmektedir. Ankara’da lipomatik operasyonu yaptırmak, lipomatik uygulaması hakkında yazımızda cevabını bulamadığınız sorular sormak, lipomatik fiyatı almak ve muayene talebi için +90 (312) 490 01 65 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. İletişim formunu kullanarak ya da telefon sorularınızı bize iletebilirsiniz.

En Güncel Gönderiler

Buz Lazer Epilasyon

Dr. Yücel Demir
|

Ankara’da Buz Lazer Epilasyon & Fiyatı Ankara’da buz lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef lazer epilasyon fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara buz lazer epilasyon fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız iletişim sayfası‘ndaki formu kullanarak, 0312 490 01 65 numaralı telefondan ya…

Devamı

Lipomatik ile Yağ Aldırma

Dr. Yücel Demir
|

Vücut şekillendirme ve yağ aldırma amacı ile uygulanan yöntemlerden bir tanesi de lipomatik olarak bilinen Infrasonic Tickle Liposuction uygulamasıdır. Lipomatik yönteminin öne çıkan özelliklerinden birisi genel anestezinin yanısıra bazı vaka tiplerindeki lokal anestezi seçeneği olmasıdır. Operasyon ve iyileşme süreci klasik liposuctiona göre daha kısa sürmektedir. Ankara’da Lipomatik ile Yağ Aldırma…

Devamı

Karın Germe Estetiği

Dr. Yücel Demir
|

Ankara’da Karın Germe Estetiği & Fiyatı Ankara’da karın germe estetiği yaptırmak istiyorsanız Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef karın germe ameliyatı fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara karın germe fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız yukarıdaki formu doldurarak, iletişim sayfasından, 0312…

Devamı