Randevu ve Sorularınız İçin 0312 490 01 65
+90 312 490 01 65
BURUN
ESTETİĞİ
Burun Estetiği
TIKLAYIN
LİPOMATİK
YAĞ ALDIRMA
Lipomatik ile Yağ Aldırma
TIKLAYIN
MEME
BÜYÜTME
Meme Büyütme
TIKLAYIN

Dolgu

Ankara’da Dolgu Uygulaması & Fiyatı

Ankara’da dolgu yaptırmak istiyorsanız Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef dolgu fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara dolgu fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız iletişim sayfası‘ndaki formu kullanarak, 0312 490 01 65 numaralı telefondan ya da sayfanın altındaki whatsapp butonunu kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Dr. Yücel Demir'e Sorabilirsiniz
Soru İçin ARAYIN!

Dolgu uygulaması nedir?

Dolgu uygulaması, insan vücudunun yapısında yer alan ve bu yüzden hastanın vücuduna tam uyum gösteren bir polisakkarit olan hyalüronik asit maddesinin cilt altına enjeksiyonunu ifade eden medikal estetik yöntemidir. Güvenilir olmasının yanı sıra, hyalüronik asit maddesinin dolgu uygulamalarında tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden bir diğeri ise ciltte su tutma ve cilde parlaklık sağlama yeteneğidir.

Yaşlanma belirtileri kapsamında ciltte meydana gelen deformasyonlara yönelik düzeltmelerde ve hacim artışı istenilen alanlarda hyalüronik asit içerikli dolgu uygulamalarından faydalanılmaktadır. Dolgu uygulamaları temelde aynı uygulama prensibi ile gerçekleştirilmekte ancak fayda amacına göre farklı kategoriler altında değerlendirilmektedir. Dudak dolgusu, yüz dolgusu, ışık dolgusu, gençlik aşısı ve örümcek ağ estetiğine eşlik eden dolgu uygulamaları günümüzde hastaların sıklıkla başvurduğu tedavi yöntemleri olmaktadır.

Dudak Dolgusu nedir?

Dudak dolgusu, dudaklarının şeklinden estetik anlamda memnun olmayan ve daha dolgun bir görünümde olmalarını arzu eden hastalarda olumlu ve doğal sonuçlar yakalanmasını sağlamaktadır. Dolgu uygulamalarında kullanılan madde yoğunluğu hacim artışını doğru orantılı bir biçimde etkilemektedir bu sebeple dudaklarda istenen dolgunluk seviyesi uygulamada aktarılacak dolgu maddesi miktarı ile arttırılabilmektedir.

Estetik açıdan hastanın isteklerinin dikkate alınması, ancak dudaklarda hacim artışını yüz şekli ile genel uyumu yitirmeden orantılı bir biçimde sağlamak uygulamanın başarısında önemli bir etken olmaktadır.

Yüz Dolgusu nedir?

Yüz dolgusu, dudak dolgusu uygulamalarında istenilen hacim artışından ziyade daha çok kişiye yaşlı bir görünüm veren çökük görüntünün giderilmesine, kırışıklıkların içlerinin doldurularak gerginlik kazanmasına ve sarkmaların dolgu ile sağlanan etki ile toparlanmasına yönelik olmaktadır. Yanaklar, elmacık kemikleri, nazolabial bölge, çene, kaş ortası gibi alanlar yüz dolgusunun kullanımına ihtiyaç duyulan temel yüz bölgeleri olmaktadır.

Işık dolgusu nedir?

Işık dolgusu, temel prensibi ile bir dolgu uygulaması olmakla beraber daha hassas bir bölge olan göz çevresini ve göz altlarını hedef alan bir yöntem olduğu için ayrı bir kategoride değerlendirilmektedir. Derin yapıda çökmüş bir görünüme sahip göz altı çukurlarına ve göz altı morluklarına aydınlık bir görüntü sağlamayı hedeflediği için ışık dolgusu adıyla anılan uygulamada hyalüronik asit beraberinde bağ dokularına olumlu etki eden medikal içeriklerden de faydalanılmaktadır.

Dr. Yücel Demir'e Sorabilirsiniz
Soru İçin ARAYIN!

Gençlik Aşısı nedir?

Gençlik aşısı, kişilerin yaşlanma belirtileri ortaya çıkmadan önce cilt dokularını dışarıdan sağlanan destek ile sağlıklı ve genç tutmayı hedefleyen ve bu açıdan anti-aging yani yaşlanma karşıtı bir yaklaşım çerçevesinde gerçekleştirilen dolgu uygulamalarını ifade etmektedir. Dolgu uygulamasının temel prensibi ile cilt altı dokulara sağlanan hyalüronik asit desteği cildin doğal mekanizmalarını canlı ve işleyişte tutarak istenmeyen yaşlanma belirtilerinin önlenmesine yönelik bir tedavi sunmaktadır. Dolgu uygulamalarının diğer kategorilerinden farklı olarak Gençlik Aşısı birkaç seans halinde gerçekleştirilmektedir.

Dolgu uygulaması Örümcek Ağı Estetiği ile birlikte gerçekleştirilir mi?

Dolgu uygulaması, Örümcek Ağı Estetiği ile birlikte sıklıkla gerçekleştirilmekte ve bir arada kullanımlarının olumlu sonuçları gözlemlenmektedir. Birlikte kullanımda Örümcek Ağı Estetiği, cilt altına yerleştirilen PDO içerikli ipler ile doku onarıcı bir yapı oluştururken, hyalüronik asit içerikli dolgu uygulamaları yapının ve tedavinin güçlendirilmesine katkı sağlamaktadır.

Dolgu uygulaması nasıl gerçekleştirilir?

Doktor tarafından gerçekleştirilen muayene sonucunda hastanın talepleri ve cilt problemleri değerlendirilmekte ve izlenebilecek tedavi yöntemleri seçenek olarak sunulmaktadır. Temiz cilt üzerine gerçekleştirilen dolgu uygulaması öncesinde lokal anestezi yapılmaktadır. Lokal anestezinin etkisini göstermesi için 20 dakika kadar beklenmektedir. Hastanın acı hissi duyması önlendikten sonra ince uçlu … vasıtasıyla hyalüronik asit içeren dolgu maddesi problem yaşanan bölgelerde cilt altına aktarılmaktadır. Tedavinin kapsamı Dolgu uygulaması için gerekli süreyi belirlemektedir ancak genellikle gereken süre yarım saati geçmemektedir. Hasta, uygulama sonrasında iş hayatına ve gündelik rutinine bir operasyon geçirmiş hissi olmaksızın dönebilmektedir bu yüzden çalışan kişilerin öğle arası molalarında bile yaptırabildikleri bir yöntem olmaktadır.

Dolgu uygulaması kaç seansta sonuç verir?

Dolgu uygulaması tek bir seans uygulama ile gerçekleştirilmektedir. Amaçlanan parlak ve dolgun görünüm uygulama sonrasında ortaya çıkmaya başlamaktadır. Dolgu maddesi olarak kullanılan hyalüronik asit vücut tarafından emilen bir yapıya sahip olduğu için sağladığı dolgunluk etkisi zamanla maddenin ortadan kalkmasıyla son bulmaktadır. Uygulama kapsamına göre ve kişiden kişiye değişmekle birlikte dolgu uygulamasının etkileri ortalama 8 – 12 ay sürmektedir. Yıllık olarak tekrarlanan uygulamalar ile dolgunun etkileri sürdürülebilir kılınabilmektedir. Gençlik Aşısı, diğer dolgu uygulamalarından farklı olarak yaşlanma etkilerini önleyici tedavi kapsamında uygulandığı için birkaç seans tekrar gerektirmektedir.

Dolgu uygulaması riskli midir?

Medikal estetik alanında gerçekleştirilen uygulamalar tıbbi müdahalelerdir ve bu alanda uzmanlığa sahip olmayan kişiler tarafından profesyonel olmayan ortamlarda, güvenilir olmayan malzeme ve cihazlar ile gerçekleştirilen her tür uygulama hasta açısından risk oluşturmaktadır. Tedaviye yönelik gerekli muayenelerin yapıldığı, uzman bir doktor gözetiminde ilerletilen ve hastanın doktorun tavsiyelerine uyduğu bir tedavi süreci risklerin ortadan kaldırılmasında en önemli unsur olmaktadır.

Dolgu uygulamasının fiyatı nedir?

Merkezimizde gerçekleştirilen uygulamaların fiyatları internet sitesi üzerinden verilememektedir. Sıkça sorulan sorular ve cevapları bölümünde kısaca anlattığımız uygulamalar hakkında daha detaylı bilgi edinmek veya muayene randevusu almak için bize 0312 490 01 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

En Güncel Gönderiler

Buz Lazer Epilasyon

Dr. Yücel Demir
|

Ankara’da Buz Lazer Epilasyon & Fiyatı Ankara’da buz lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef lazer epilasyon fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara buz lazer epilasyon fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız iletişim sayfası‘ndaki formu kullanarak, 0312 490 01 65 numaralı telefondan ya…

Devamı

Lipomatik ile Yağ Aldırma

Dr. Yücel Demir
|

Vücut şekillendirme ve yağ aldırma amacı ile uygulanan yöntemlerden bir tanesi de lipomatik olarak bilinen Infrasonic Tickle Liposuction uygulamasıdır. Lipomatik yönteminin öne çıkan özelliklerinden birisi genel anestezinin yanısıra bazı vaka tiplerindeki lokal anestezi seçeneği olmasıdır. Operasyon ve iyileşme süreci klasik liposuctiona göre daha kısa sürmektedir. Ankara’da Lipomatik ile Yağ Aldırma…

Devamı

Karın Germe Estetiği

Dr. Yücel Demir
|

Ankara’da Karın Germe Estetiği & Fiyatı Ankara’da karın germe estetiği yaptırmak istiyorsanız Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef karın germe ameliyatı fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara karın germe fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız yukarıdaki formu doldurarak, iletişim sayfasından, 0312…

Devamı