Randevu ve Sorularınız İçin 0312 490 01 65
+90 312 490 01 65
BURUN
ESTETİĞİ
Burun Estetiği
TIKLAYIN
LİPOMATİK
YAĞ ALDIRMA
Lipomatik ile Yağ Aldırma
TIKLAYIN
MEME
BÜYÜTME
Meme Büyütme
TIKLAYIN

Thulium Lazer ile Leke Tedavisi

Ankara’da Thulium Lazer ile Leke Tedavisi & Fiyatı

Ankara’da thulium lazer ile leke tedavisi yaptırmak istiyorsanız Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği thulium lazer ile leke tedavisi fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara thulium lazer ile leke tedavisi fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız iletişim sayfası‘ndaki formu kullanarak, 0312 490 01 65 numaralı telefondan ya da sayfanın altındaki whatsapp butonunu kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz aşağıdaki butona tıklayarak hemen bize ulaşabilir ve diğer tüm sorularınızın cevapları ile birlikte fiyat da öğrenebilirsiniz.

Dr. Yücel Demir'e Sorabilirsiniz
Soru İçin ARAYIN!

Thulium Lazer ile Tedavi nedir?

Thulium Lazer ile Tedavi, 1927 nm dalga boyu ile çalışan bir fraksiyonel lazer sistemi olan Thulium cihazı ile gerçekleştirilen ve lazer teknolojisinin gelmiş olduğu üst seviyede imkanları sunan tedavi uygulamalarını ifade etmektedir. Medikal estetik doktorlarının olumlu sonuçlar sağlama konusunda gösterdiği başarıdan ötürü farklı problemlere yönelik birçok tedavide uygulamayı sıklıkla tercih ettiği Thulium Lazer teknolojisi sağladığı memnuniyet verici sonuçlar sebebiyle hastalar arasında da yaygın şekilde bilinir hale gelmiştir.

Thulium Lazer tedavisi yaptıranlar hangi alanlarda fayda görür?

Thulium Lazer ile tedavi:

Dr. Yücel Demir'e Sorabilirsiniz
Soru İçin ARAYIN!

Thulium Lazer ile Tedavi nasıl gerçekleştirilir?

Doktor tarafından gerçekleştirilen muayene sonucunda izlenebilecek tedavi yöntemleri hastaya seçenek olarak sunulmaktadır. Uygulama esası olarak Thulium Lazer ile tedavi amaçlı gerçekleştirilen tüm işlemlerde problemli cilt alanı üzerinden lazer cihazının bağlı olduğu başlık ile geçiş yapılmakta ve probleme yönelik iyileştirici etki göstermesi istenen hücre hareketleri tetiklenmektedir.

Farklı faydaları amaçlayan işlemlere ve cilt probleminin niteliklerine bağlı olarak tedavi kapsamına göre cihazda yer alan atım, dalga boyu, tarama alanı, akım gücü gibi teknik seçenekler belirlenmektedir. Temiz cilt üzerine gerçekleştirilen uygulama öncesinde hastanın talebine bağlı olarak lokal anestezi yapılabilmektedir. Lokal anestezinin etkisini göstermesi için 20 dakika kadar beklenmektedir.

Tedavinin kapsamı Thulium lazer cihazı ile gerçekleştirilen işlemin süresini belirlemektedir ancak genellikle problemli cilt alanları üzerinden geçiş yapılması için gereken süre 1 saati geçmemektedir. İşlem sırasında cildin dış katmanı üzerinden verilen lazer enerjisi ile cilt altında istenilen hücre hareketleri tetiklenmektedir.

Güneş lekelerinin iyileştirilmesinde güneş lekelerine sebep olan melanin pigmentinin yoğun toplandığı alanlarda veya çil ve doğum lekesi gibi cilt problemlerinde kişinin sorunlu alanlarda hücre yenilenmesi elde etmesi sağlanmaktadır. Yaşlanma karşıtı (anti-aging) tedavi yaklaşımlarında, hafif kırışıklıkların toparlanmasına yönelik uygulamalarda sorun yaşanan bölgelere çekilen iyileştirici hücreler sayesinde dokuda yoğunlaşan kolajen ve elastin sentezi işleyişleri ile cildin dış katmanı üzerinde olumlu etkiler elde edilmektedir. Cilt çatlaklarının, kılcal damar problemlerinin, akne ve yanık sonucu ciltte kalmış izlerin tedavilerinde, lazer enerjisi yoluyla yapılan müdahale sonucu iyileştirici hücreler alana çekilerek ilgili bölgede onarım sağlanmaktadır.

Thulium Lazer ile Tedavi kaç seansta sonuç verir?

Thulium Lazer ile Tedavi işlemlerinde seans sayısı hastanın cilt probleminin niteliğine göre değişiklik göstermektedir. İlk seanstan itibaren doktor ve hasta açısından memnuniyet verici sonuçlar gözlemlenmekte ancak problemin seviyesine göre değişmekle birlikte 1 ay arayla 3 seans tekrar yapılması önerilebilmektedir.

Thulium Lazer ile Tedavi riskli midir?

Medikal estetik alanında gerçekleştirilen uygulamalar tıbbi müdahalelerdir ve bu alanda uzmanlığa sahip olmayan kişiler tarafından profesyonel olmayan ortamlarda, güvenilir olmayan malzeme ve cihazlar ile gerçekleştirilen her tür uygulama hasta açısından risk oluşturmaktadır. Tedaviye yönelik gerekli muayenelerin yapıldığı, uzman bir doktor gözetiminde ilerletilen ve hastanın doktorun tavsiyelerine uyduğu bir tedavi süreci risklerin ortadan kaldırılmasında en önemli unsur olmaktadır.

Thulium Lazer ile Tedavi uygulamalarının fiyatı nedir?

Merkezimizde gerçekleştirilen uygulamaların fiyatları internet sitesi üzerinden verilememektedir. Sıkça sorulan sorular ve cevapları bölümünde kısaca anlattığımız uygulamalar hakkında daha detaylı bilgi edinmek veya muayene randevusu almak için bize +90 (312) 490 01 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

En Güncel Gönderiler

Buz Lazer Epilasyon

Dr. Yücel Demir
|

Ankara’da Buz Lazer Epilasyon & Fiyatı Ankara’da buz lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef lazer epilasyon fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara buz lazer epilasyon fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız iletişim sayfası‘ndaki formu kullanarak, 0312 490 01 65 numaralı telefondan ya…

Devamı

Lipomatik ile Yağ Aldırma

Dr. Yücel Demir
|

Vücut şekillendirme ve yağ aldırma amacı ile uygulanan yöntemlerden bir tanesi de lipomatik olarak bilinen Infrasonic Tickle Liposuction uygulamasıdır. Lipomatik yönteminin öne çıkan özelliklerinden birisi genel anestezinin yanısıra bazı vaka tiplerindeki lokal anestezi seçeneği olmasıdır. Operasyon ve iyileşme süreci klasik liposuctiona göre daha kısa sürmektedir. Ankara’da Lipomatik ile Yağ Aldırma…

Devamı

Karın Germe Estetiği

Dr. Yücel Demir
|

Ankara’da Karın Germe Estetiği & Fiyatı Ankara’da karın germe estetiği yaptırmak istiyorsanız Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef karın germe ameliyatı fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara karın germe fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız yukarıdaki formu doldurarak, iletişim sayfasından, 0312…

Devamı