Randevu ve Sorularınız İçin 0312 490 01 65
+90 312 490 01 65
BURUN
ESTETİĞİ
Burun Estetiği
TIKLAYIN
LİPOMATİK
YAĞ ALDIRMA
Lipomatik ile Yağ Aldırma
TIKLAYIN
MEME
BÜYÜTME
Meme Büyütme
TIKLAYIN

Örümcek Ağı Estetiği

Ankara’da Örümcek Ağı Estetiği & Fiyatı

Ankara’da örümcek ağı estetiği yaptırmak istiyorsanız Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef örümcek ağı estetiği fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara örümcek ağı estetiği fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız iletişim sayfası‘ndaki formu kullanarak, 0312 490 01 65 numaralı telefondan ya da sayfanın altındaki whatsapp butonunu kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki butona tıklayarak hemen arayabilir ve diğer tüm sorularınız ile birlikte fiyat da öğrenebilirsiniz.

Dr. Yücel Demir'e Sorabilirsiniz
Soru İçin ARAYIN!

Örümcek ağı estetiği hakkında sık sorulan soruların cevaplarına yazının devamında ulaşabilirsiniz.

Örümcek Ağı Estetiği nedir?

Örümcek Ağı Estetiği, adını uygulamada kullanılan iplerin oluşturduğu doku onarıcı yapıdan alan bir medikal estetik yöntemidir. Kişinin cildinde gözlemlediği kırışıklık, sarkma, hacim kaybı gibi olumsuz değişimler zamanın etkisiyle ortaya çıkan en belirgin yaşlanma belirtileri olmaktadır. Yaşlanma belirtilerinin ne zaman ortaya çıkmaya başlayacağı ve bu belirtilerin yoğunluğunun ne düzeyde olacağı kişinin genetik alt yapısına, gündelik yaşantısına ve çevresel faktörlere göre değişim göstermektedir.

Günümüzde, belirli bir yaştan sonra kaçınılmaz bir şekilde kendisini göstermeye başlayan hafif kırışıklıklara, ileride derinleşme gösterebilecek mimik çizgilerine ve yüz şeklinde ortaya çıkan sarkma görünümlerine cerrahi yollara başvurmadan müdahale sağlamak mümkündür. Örümcek Ağı Estetiği, ameliyathane ortamında ağır bir operasyon gerektirmeden, basit bir uygulama süreci ile cilt altına yerleştirilen ipler aracılığıyla kişilerin estetik açıdan arzu ettikleri ideal ve genç görünümlerini korumalarını sağlamaktadır.

Yöntem, hastalar arasında Organik İplerle Yüz Germe, İple Yüz Germe, Altın İp, Ameliyatsız Yüz Germe gibi uygulama isimleriyle de anılmaktadır.

Örümcek Ağı Estetiği hangi malzemelerle gerçekleştirilir?

Örümcek Ağı Estetiği tıpta güvenilirliği kabul edilmiş ve bu yüzden ameliyatlarda da kullanılan, insan vücuduna uyumlu PDO içerikli iplerle gerçekleştirilmektedir. Uygulamalarda kullanılan ipler uzunluk, kalınlık ve şekil anlamında farklı özelliklere sahiptir ve her biri farklı fonksiyonlar üstlenmektedir. Cilt altında doku onarıcı örümcek ağı yapısı farklı tipte iplerin belirli sayılarda bir arada kullanımı ile kurulmaktadır. Uygulama sonrası vücut içinde eriyerek ortadan kalkan ipler, cilt altında bulundukları süre içerisinde kolajen ve elastin üretimini harekete geçirmekte ve cilde genç, parlak ve dinç görünümü veren gerginliği ve esnekliği sağlamaktadır.

Örümcek Ağı Estetiği nasıl gerçekleştirilir?

Doktor tarafından gerçekleştirilen muayene sonucunda kişinin yaşlanma belirtileri olarak cildinin hangi bölgelerinde ne seviyede deformasyon yaşadığı tespit edilmektedir. Estetik açıdan en çok rahatsızlık duyulan cilt problemleri olan kırışıklıklara, sarkmalara ve hacim kayıplarına yönelik izlenebilecek tedavi yöntemleri hastaya seçenek olarak sunulmaktadır. Cildin istenilen şekilde toparlanmasını ve gerginleşmesini sağlayacak ip sayısına ve gereksinim duyulan ip tiplerine doktor tarafından karar verilmektedir.

Dr. Yücel Demir'e Sorabilirsiniz
Soru İçin ARAYIN!

Temiz cilt üzerine gerçekleştirilen uygulama öncesinde lokal anestezi yapılmaktadır. Lokal anestezinin etkisini göstermesi için 20 dakika kadar beklenmektedir. Hastanın acı hissi duyması önlendikten sonra ince uçlu mikro iğneler vasıtasıyla gerekli sayıda farklı tipte ip cilt altında amaçlanan bölgelere yerleştirilmektedir. Tedavinin kapsamı Örümcek Ağı Estetiği için gerekli süreyi belirlemektedir ancak genellikle iplerin istenilen alanlara yerleştirilmesi için gereken süre 1 saati geçmemektedir. Hasta uygulama sonrasında iş hayatına ve gündelik rutinine bir operasyon geçirmiş hissi olmaksızın dönebilmektedir bu yüzden Örümcek Ağı Estetiği çalışan kişilerin öğle arası molalarında bile yaptırabildikleri bir anti-aging yöntemi olmaktadır.

Örümcek Ağı Estetiği kaç seansta sonuç verir?

Örümcek Ağı Estetiği tek bir seans uygulama ile gerçekleştirilmektedir. Amaçlanan gerginlik ve toparlanma etkileri uygulama sonrasında ortaya çıkmaya başlamakta ve cilt dokusunda gözlemlenen değişimler ilk 3 ay içerisinde maksimum seviyeye ulaşmaktadır. PDO içerikli eriyebilen ipler kişiden kişiye değişmekle birlikte ortalama 6 – 8 ay sonra ortadan kalkmaktadır. İpler uygulama yapılmış alanlardaki varlığını yitirmesine rağmen, bölgede yaratmış oldukları kolajen ve elastin üretimi ile uygulamanın etkilerinin 1 – 2 yıl süre devam etmesini sağlamaktadır. Örümcek Ağı Estetiği uzun vadeli bir anti-aging yöntemi olmakta ve birkaç yıl arayla tekrarlanması halinde yaşlanma karşıtı etkilerin ve ciltte iyilik halinin sürdürülebilir olmasına imkan sunmaktadır.

Örümcek Ağı Estetiği riskli midir?

Medikal estetik alanında gerçekleştirilen uygulamalar tıbbi müdahalelerdir ve bu alanda uzmanlığa sahip olmayan kişiler tarafından profesyonel olmayan ortamlarda, güvenilir olmayan malzeme ve cihazlar ile gerçekleştirilen her tür uygulama hasta açısından risk oluşturmaktadır. Tedaviye yönelik gerekli muayenelerin yapıldığı, uzman bir doktor gözetiminde ilerletilen ve hastanın doktorun tavsiyelerine uyduğu bir tedavi süreci risklerin ortadan kaldırılmasında en önemli unsur olmaktadır.

Örümcek Ağı Estetiği uygulamasının fiyatı nedir?

Merkezimizde gerçekleştirilen uygulamaların fiyatları internet sitesi üzerinden verilememektedir. Sıkça sorulan sorular ve cevapları bölümünde kısaca anlattığımız uygulamalar hakkında daha detaylı bilgi edinmek veya muayene randevusu almak için bize +90 (312) 490 01 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

En Güncel Gönderiler

Buz Lazer Epilasyon

Dr. Yücel Demir
|

Ankara’da Buz Lazer Epilasyon & Fiyatı Ankara’da buz lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef lazer epilasyon fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara buz lazer epilasyon fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız iletişim sayfası‘ndaki formu kullanarak, 0312 490 01 65 numaralı telefondan ya…

Devamı

Lipomatik ile Yağ Aldırma

Dr. Yücel Demir
|

Vücut şekillendirme ve yağ aldırma amacı ile uygulanan yöntemlerden bir tanesi de lipomatik olarak bilinen Infrasonic Tickle Liposuction uygulamasıdır. Lipomatik yönteminin öne çıkan özelliklerinden birisi genel anestezinin yanısıra bazı vaka tiplerindeki lokal anestezi seçeneği olmasıdır. Operasyon ve iyileşme süreci klasik liposuctiona göre daha kısa sürmektedir. Ankara’da Lipomatik ile Yağ Aldırma…

Devamı

Karın Germe Estetiği

Dr. Yücel Demir
|

Ankara’da Karın Germe Estetiği & Fiyatı Ankara’da karın germe estetiği yaptırmak istiyorsanız Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Yücel Demir’in Çankaya / Ankara’daki muayenehanesine başvurabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği malesef karın germe ameliyatı fiyatlarını web sitesinde yayınlayamıyoruz. Eğer Ankara karın germe fiyatlarını öğrenmek için bu sayfaya ulaştıysanız yukarıdaki formu doldurarak, iletişim sayfasından, 0312…

Devamı